Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. augusztus 13., kedd

Elegem van!

Most már tényleg elegem van! Megint elkezdték lopkodni a sztorijainkat és ez nekem kicsit sok! Nem hiszem el, hogy olyan cseszett nehéz lenne oda tenni a kiposztolt sztori végére annyit, hogy "Forrás: One Direction 18+ és *KE* Sztorik".
Annyira dühítő, amikor látom a kommenteket. Valaki írja : "Nagyon tetszik!" erre meg az oldal válasza : "Örülök, hogy tetszik! :)". 
Szerintem elég inkorrekt dolog, hogy úgymond a sajátjukként állítják be a mi sztorijainkat. 
Ezeket mi írtuk, mi dolgoztunk vele és szerintem megérdemelnénk annyit, hogy egy kurva forrást oda írjanak! 
Időnként látom, hogy vannak 1D-s oldalak, ahol írnak 18+os *KE* sztorikat. És látni a szövegen, hogy nem egy profi írás, de azért szenvedett vele az író és nagyra értékelem, hogy nem lopott. Olyan még nem volt, hogy valaki vitte a sztorijainkat és forrást írt volna. Nem tudom mi lenne ezzel olyan nehéz.
Ezzel csak azt érik el, hogy mi írók besokallunk és abbahagyjuk a blogot. 
Ez most egy magán vélemény volt, de szerintem a többi író is így van vele. 
-Szikraa.♥*

6 megjegyzés:

  1. Egyet értek. Ez mekkora bunkóság már!!!!! Nem csodálom hogy elegetek van. De kérlek ne hagyjátok abba

    VálaszTörlés
  2. nagyon gáz.. nem tudom mi olyan nehéz nekik abban hogy odaírják a forrást -.- azért engem is felidegel mikor az én dolgaimat szedik el és állítják be sajátnak.. úgyhogy én megértem..de ne hagyjátok abba:(

    VálaszTörlés
  3. Teljesen egyet értek és én is tapasztaltam már a blogomba!Amúgy meg aki leszedi, az meg egy .... amiért lopkodja a másik dolgait. Csak annyit mondok fogják vissza magunkat.!

    VálaszTörlés
  4. Szánalmasak!
    Hahó!Létezik link!!!

    VálaszTörlés
  5. Én hogyha masolom innen akkor mindig oda írom a forrást ! Es néha kérdezik az oldal linkjét is :D kerhetek egyet Hazzával? Ne T/N legyen benne hanem a nevem! :* köszönöm! #lovethispagesomuch<3

    VálaszTörlés
  6. Egyet értek. Vannak olyan szánalmas emberek, akik ezekkel akarják elfedni azt, hogy rohadtul nem tudnak írni. Ihletet lehet meríteni más blogokból, de konkrétan lemásolni? Szánalmasak. Amúgy nagyon jók a sztorik, és kíváncsi lennék, hogy hogyan lehet itt írónak lenni, mert szívesen kipróbálnám, ha lehet! :)

    VálaszTörlés