Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. augusztus 3., szombat

D. Jenny-nek: Szökjünk meg! (Harry) 18+

Már két éve vagyok a One Direction saját dalszövegírója. Egy nagyobb családi viszály végett el kellett költöznöm, a menedzser tanácsára Harry-hez cuccoltam, akivel megismerkedésünk pillanatától vonzódunk egymáshoz. Kár, hogy van menyasszonya, aki engem utál. Épp kész lettem egy szerintem szuper dallal. Szaladtam a nappaliba, ahol Harry és az a nőcske ücsörögtek.
- Harry, elkészültem!- jelentettem be, mikor éppen, hogy sikerült megtámaszkodnom az ajtókeretben.
- Szuper, mutasd!- hívott magához. Megmutattam neki a dalt. Cara kikapta a kezéből és átfutotta.
- Elég gyenge.- fintorgott és visszanyújtotta a papírt.- Írd át!- parancsolta. Elvettem a lapot és visszamentem a szobámba. Harry utánam jött. Ültem az asztalnál és a papír felé könyökölve kerestem a hibát.
- Mit művelsz, (T/N)?- kérdezte.
- Átírom a dalt.- feleltem sértetten. Mellém sétált és maga felé fordította a fejemet. Lassan közelebb hajolt hozzám.
- Ez a dal tökéletes!- mondta, majd ajkait lágyan az enyémekhez érintette. Nem bírta sokáig és megcsókolt. Felálltam a székről, de azonnal az asztalon ülve találtam magamat. Hanyatt feküdtem az asztalon, Harry pedig rám dőlt. Ujjaimat puha göndör fürtjei közé csúsztattam, miközben heves csókcsatát vívtunk. Mikor kissé lenyugodtunk és már csak egy-egy apró csók csattant el, beszélgetni kezdtünk.
- (T/N), én annyira szeretlek! Amióta ismerlek, vágyom rád..- suttogta a nyakamba.
- Én is, Harry, de Cara..- motyogtam.
- Tudom.- nyomott egy gyengéd puszit a nyakamra.
- Olyan jó lenne egy kis időre kettesben ellógni..-ábrándoztam. Hangokat hallottunk a földszintről, úgyhogy lemásztunk első sorban egymásról, aztán az asztalról. Magához húzott és adott egy gyors csókot.
- Jó éjt, drága!- húzódott el, majd kiment a szobából. 
*Másnap*
Felkeltem, elvégeztem a reggeli teendőimet, majd elkezdtem unalmamban gitározgatni. Lépteket hallottam magam mögött, majd ajkakat éreztem a nyakamon. Össze-vissza puszilgatott.
- Harry, Harry!- nevettem.- Mit csinálsz? Cara megláthat.- húztam el a számat.
- Elment aerobikozni, de az az idő nekünk nem elég.- hajolt közelebb. Szorosan megöleltem és hátradőltem a kanapén, húzva magammal őt is. Lágyan megcsókolt.
- Lépjünk le, csak mi, ketten.- ajánlotta két csók között.
- Ez most komoly?- néztem rá hitetlenül, de mégis mosolyogva.
- Menjünk, pakoljunk!- mondta, majd felkecmeregtünk a kanapéról. Villámgyorsan összecuccoltunk, Harry írt egy rövid kamulevelet, majd elindultunk.
- Na, hová megyünk?- kérdezte. Egy pillanatig töprengtem, majd beugrott. A családi nyaralónk.
- Vezethetek?- kértem. Helyet cseréltünk, és körülbelül 2 óra múlva meg is érkeztünk. Bent lecuccoltunk és körbevezettem Harry-t. A hálószobában leült az ágy szélére, majd magához hívott. Az ölébe ültem és megcsókoltam. Olyan csábítóan hatnak rózsaszín, telt ajkai. Forró csókcsatába kezdtünk. Közben lekerültek a pólóink. Végigfeküdt az ágyon, én pedig rajta. Ajkaim kalandoztak tökéletes testén. Nyakán apró, pirosas folt keletkezett a bőrén, ajkaim játékos szívásának emlékeként. Hamarosan az összes ruha lekerült rólunk. Egyetlen bugyi maradt rajtam, ő pedig már 100%-ig felfedte előttem angyali testét.
- Túl vagy öltözve, baby!- suttogta kélyesen a fülembe. Ujját beakasztotta az anyag szélébe és lehúzta rólam. A látvány hatására beleharapott duzzadt ajkába. Olyan kétségtelenül szexi volt, ahogy fölém hajolva végigfuttatta pillantását vágyakozó testemen. Kezébe vette férfiasságát, fel-le mozgatta a kezét, majd belém csúszott. Lassan mozgott a csípője, mégis intenzív volt az élvezet. Arcát a nyakam hajlatába dugta és finoman szívogatta a bőrt, miközben mozgott.
- Mélyebbre?- kért engedélyt remegő hangon.
- Ne fogd vissza magad!- kértem és egyik lábamat felraktam a hátára. Gyorsított a tempón, én pedig felnyögtem.
- Ahh, Harry!-nyögtem a fülébe, mikor összekoccant a csípőnk. Felemelte a másik lábamat is, hogy kulcsoljam össze, ő pedig hátra feküdt. Ujjaimmal átfésültem egy oldalra izzadt tincseimet, majd mozogni kezdtem. Lehajoltam egy csókért, Harry pedig játékosan a fenekembe csípett, mire megharaptam picit az ajkát. Néha lökött felfelé egyet a csípőjével, amivel egyre közelebb juttatott a csúcshoz. Mellkasára támaszkodtam, amikor már nagyon elfáradtam. Fordított a helyzetünkön és hihetetlenül gyorsan kezdett lökni. Nem bírtam visszafojtani nyögéseimet, amikor megéreztem az ismerős bizsergést az alhasamban. Ívbe feszült a hátam és sikítva elélveztem. Hamarosan Harry is követett. Fáradtan dőlt le mellém, magára húzott majd nyomott egy gyengéd csókot ajkaimra.
- Ezt el tudnám viselni minden este.- fáradtan mosolygott.
- Rajtad múlik, Styles!- mondtam, majd megcsókoltam.

5 megjegyzés:

  1. na ez aztán a 18+- os.:3 wáááá. imádom(Y) ;DD nagyon tetszett.:)

    VálaszTörlés
  2. Legyen folytatás!!!! *-* annyira jó!!!! :)

    VálaszTörlés
  3. igen legyen folytatás :D nagyon nagyon jóóóóóóó *-*

    VálaszTörlés
  4. Legyen fojtatasa , nekem nagyon bejon es meg a kep is jo! xD :)

    VálaszTörlés
  5. igen,igeen ...letci legyen folytatasa,mert megeri!!!!!

    VálaszTörlés