Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. augusztus 15., csütörtök

Békülős szex (Harry) 18+

Bocsi, kép most nincs, válság van! :D (Az a rút igazság, hogy telóról írok mostanság és elég szutyok a képbeillesztés) 

Harry és én már 9 éve együtt vagyunk, 5 éve pedig összeházasodtunk. Van egy 3 éves kislányunk, Andrea. Minden tökéletesnek bizonyult, egészen az utóbbi időkig, amikor is Harry teljesen kifordult önmagából. Elég csúnyán bánik velem, ha éppen nincs rokon a társaságban. De én eltűröm, két okból. Az első és legfontosabb, Andrea. A második indokom pedig az, hogy sajnálatos módon szeretem őt. Még mindig úgy, mint 9 évvel ezelőtt. Ugyan ennyire szerettem akkor is, amikor még gimis volt, mint amióta híres. A legnagyobb baj pedig, hogy nem tudok haragudni rá. Ő ezzel tisztában van és ki is használja. De térjünk vissza a jelenhez. A nappaliban a földön ülve játszottam Andrea-val, Harry pedig a kanapén ült.
- Nézd, anya! Egy tehén.- mutatta nekem a kezében lévő játékot.
- Még az is csinosabb, mint anyád.- nyögte oda Harry.
- Kicsim, felmennél a szobádba egy kicsit? Beszélni szeretnék apuval egy picit, jó?- pusziltam homlokon a kislányt, mire ő bólintott és felugrándozott az emeletre.
- Ez mi volt, Harry? Miért mondod a gyereknek, hogy az a rohadt tehén csinosabb, mint én?- vontam kérdőre.
- Mert talán így van ?- kérdezett vissza. Itt azt hiszem betelt a pohár.
- Akkor ha a húgomat meguntad, baszhatod a tehenet, mert, hogy engem nem fogsz, az hold biztos!- emeltem fel a hangom és a fejéhez vágtam a plüss tehenet. Dühösen indultam fel a lépcsőn a cuccaimért. Sajátos technikával minden fontosabb dolgot beleszórtam a bőröndömbe és elindultam lefelé.
- Hé, hová készülsz?- érdeklődött Harry.
- El innen, minél messzebbre tőled!- mondtam és kivágtam magam előtt az ajtót. Hirtelen egy erős szorítást éreztem a csuklómon. Visszarántott és a lendülettől a karjaiba zuhantam. - Nem hagyhatsz itt, Jade!- közölte. Ajkai vészesen közeledtek az enyémekhez. Ha megcsókol végem. Elhúztam a fejem tőle, pedig nagyon akartam azt a csókot.
- Gondoltál volna erre azelőtt, hogy többször is lefeküdtél a húgommal!- csordult ki egy könnycseppem, majd erőt vettem magamon és leléptem. Órákon keresztül céltalanul sétálgattam. Egy elég késői járatra felszálltam és a legjobb barátnőmék házához közel szálltam csak le. Ez a lány történetesen Louis menyasszonya. Bekopogtam és nem más, mint Tommo nyitott ajtót. Rögtön sírva a nyakába borultam.
- Bébi, a tanúd kisírt szemekkel és bőrönddel áll az ajtónkban.- kiabált be hétköznapi hangsúllyal. Eleanor rohant ki, Louis pedig készségesen átirányított hozzá.
- Édesem, mi a fene történt veled?- kérdezte remegő hanggal. Berángattak és nagy nehezen eldadogtam, hogy mi is a bajom. Hosszan beszélgettünk, majd Eleanor társaságában elvonultam a vendégszobába, együtt megágyaztunk, majd jó éjt kívánt és magamra hagyott. Hosszú időbe telt, de rávettem magam az alvásra. Másnap Louis elment valami dedikálásra, Eleanor pedig nekem segített. Elmentünk a régi házamhoz, ahol azelőtt éltem, hogy megházasodtam. Megnéztük, hogy lakható-e. Körülbelül egy hét takarítást igényel. Nekem még volt néhány cuccom, ami fontosnak bizonyult, úgyhogy elmentem a közös lakásunkba. Ahogy beléptem, a sírógörcs kerülgetett. A valaha falakon lógó családi fotóinkon az üveg betörve, a legtöbbjük a földön hevert. Volt olyan is, amiről le lettem szakítva. A dohányzóasztalon halomban álltak az üres alkoholos üvegek. A tekintetem újra a falra tévedt. Egy nyomtatott kép volt rajta. A húgom szájon csókolja Harry-t, de úgy tűnik, Harry nem akarta azt a csókot. Megugrottam, amikor csengett a telefonom. Louis hívott, hogy otthon van-e Harry? Felmentem az emeletre és majdnem kiesett a kezemből a telefon. A férjem az ágyon feküdt, valószínűleg részegen. Louisnak elmagyaráztam tőmondatokban, hogy mi történt és leraktuk a telefont.
- Harry, ébredj!- keltegettem az ágy szélén ülve.- Gyerünk már, ébresztő!- kezdtem idegeskedni. Lassan kinyitotta a szemeit.
- Jade?- kérdezte.
- Hol van Andrea?- vontam kérdőre.
- Elvittem az oviba és megkértem anyut, hogy vigye el magához.- felelt.
- Mi történt a nappaliban?
- A kattant húgod átjött délelőtt és mikor közöltem vele, hogy nem lesz többé semmi, mert téged szeretlek, bedühödött.
- Szóval már neki is hazudsz?- néztem rá lesajnálóan. Lassan feltápaszkodott és elém térdelt.
- Baby, tiszta szívemből szeretlek!-nézett mélyen a szemembe. Óvatosan a kezem után nyúlt és tenyerei közé zárta.
- Don't let me go! Cause I'm tired of sleeping alone!- suttogtam a fülébe, miközben megöleltem. Hátra döntött az ágyon miközben megcsókolt. Rögtön fordult egyet és magára húzott, így csókolt tovább.
- H..Harry...- nyöszörögtem.- Zuhanyozzunk le, aztán vágjuk rendbe a nappalit! Andrea nem láthatja ezt!- mondtam. Bólintott, lopott egy csókot és felemelt. Bevitt a fürdőbe, megszabadultunk a ruháinktól és a zuhanykabinban egymásnak estünk. Téptük egymás ajkát, annyira jó volt, mint anno a kapcsolatunk elején. Végül is letusoltunk. Utána felöltöztünk és rendbe szedtük a nappalit. Letéptük a falról a nyomtatott képet és a konyhában a csapban elégettük.
- Ejha, szépen sikerült!- néztem elismerően a nappalira. Harry felkapott a vállára.
- Megérdemlünk egy kis pihenőt.- mondta és felvitt az emeletre. Magunkra zártuk az ajtót, besötételtünk és azt terveztük, hogy nyugisan, összebújva lazulunk egy kicsit. Ez meghiúsult, ugyanis 7 perc múlva a csupasz mellkasát halmoztam el csókjaimmal. Mikor elértem a jobb mellbimbójához, játékosan megszívtam, mire mordult egyet és hirtelen alatta találtam magam.
- Bassza meg, annyira akarlak!- nyögte a fülembe. Itt jött el az a pont, hogy a bugyim teljesen átázott. Néhány perc múlva már csak fehérneműk választották el egymástól felhevült testeinket. Végigsimított a combom belső részén, onnan pedig áttévedt a keze pontosan középre.
- Valaki elég nedves...ki váltotta ezt ki belőled, szépségem?- kérdezte kihívóan. A hajába markoltam és lehúztam a fejét úgy, hogy ha elfordítom a fejem, akkor a fülébe tudok suttogni.
- Basszus, hát Te!- nyögtem a fülébe. Nyomott egy lágy csókot a nyakamra, majd miután megszabadult a boxerétől, levette rólam is az utolsó ruhadarabomat. Összeszedve minden erőmet, helyzetet változtattam.
- Elég a finomkodásból! Ne fogd vissza magad!- parancsoltam és ráharaptam a fülcimpájára. Erőteljesen belemarkolt a csípőmbe és pillanatok alatt Harry volt ismét felül. Nem szórakozott tovább, belém vezette magát. 9 év alatt úgy, ahogy megszoktam nem hétköznapi méretét. Rögtön gyorsan és mélyen kezdett lökni. Mostanság egyáltalán nem csináltuk, nem hogy még ilyen jól is. Többet akartam, így lábaimat a dereka köré kulcsoltam. Homlokát a nyakam hajlatába dugta és finoman szívogatta a bőrt. Ennek hatására ívbe feszült a hátam, így melleim kemény mellkasának nyomódtak. Egyik kezét végigfuttatta az oldalamon és belemarkolt a mellembe. Hangosan nyögtem egyet.
- Hiányzott ez a hang az életemből.- lustán elmosolyodott. Kezemmel a vállába kapaszkodtam és végigkarmoltam a hátát. Egy hangos morgásszerű hang hagyta el a száját.
- Nekem meg ez!- mondtam, majd megcsókoltam. Nyelvével  megbökte az ajkam, bebocsátásért könyörögve. Elnyíltak ajkaim, ő pedig belemosolygott a csókba. Harry a hátára fordult, de közben végig bennem maradt.
- Szeretnél lovagolni, édes?- érdeklődött egy kacér mosollyal az arcán. Lehajoltam hozzá egy csókért, közben lassan mozgatni kezdtem a csípőmet. Ilyen érzékien talán még sohasem csináltuk. Újra fordított a helyzeten és kicsit tempósabban kezdett lökni.
- Ahh, Harry! Gyorsabban!- nyöszörögtem kéjesen. Elmosolyodott és teljesítette a kérésem. Közelebb húztam magamhoz, szinte betakaróztam tökéletes testével. Kezeim derekára vándoroltak és körmeimet bőrébe vájtam, ahogy megéreztem a feszítő érzést az alhasamban.
- Még egy kicsit, Jade!- kérte és autómatikusan gyorsított a tempón. Lökései hirtelen mélyültek és lassultak. Egy erős lökés után nem bírtam tovább, sikítva mentem el. Velem egyidőben lélegzetelállító férjem is elélvezett. Legördült rólam és csak kapkodtuk a levegőt. Hosszú hallgatásunkat ő törte meg.
- Jade, rájöttem, hogy csak te kellesz, senki más! Csak veled jó!- nézett rám. Kisimítottam homlokából néhány izzadt tincset és fáradtan elmosolyodtam.
- Nagyon szeretlek, Harry!- mondtam, majd megcsókoltam. Lassan összeszedtük magunkat az eddigi legkimerítőbb együttlétünk után és elmentünk Andrea-ért az anyósomhoz.
- Orsa

3 megjegyzés:

  1. http://aliciaandtheonedirection.blogspot.hu/ itt vár egy meglepi:) ui.: csak így tovább:)

    VálaszTörlés
  2. sziasztok! :) örülök, hogy a lopkodások ellenére is folytatjátok a blogot, és én is egy meglepivel jöttem :D
    http://liampaynelovestorywithanastasia.blogspot.hu/p/dijak.html

    VálaszTörlés
  3. http://california19x99.blogspot.hu/ lécci lesd meg a blogom

    VálaszTörlés