Kövessetek minket Bloglovinon! :D

2013. szeptember 28., szombat

Figyelem!

Kedves olvasóink!
Ezennel megadjuk nektek a lehetőséget, miszerint ti is bekerülhettek közénk írónak.
Mivel gondolom nektek is feltűnt, hogy nem igazán vannak új sztorik a blogon (mindezt amiatt, mert nincs túl sok időnk), ezért mi írók kitaláltuk, hogy rendezünk egy "állásinterjút", ami után egy szerencsés olvasónk változtathat azon, hogy csak olvasó és tiszteletteljes íróvá avatjuk.
Ehhez nem kell más, mit a következők:

  • Lehetőleg legyen tapasztalatod írás körében.
  • Írd kommentbe, hogy "Jelentkezem"!
  • Jelölj be engem [xxSzikraa.♥*] és Jenni-t facebookon! (a linkeket/neveket a szöveg végén megtaláljátok)
  • Ha van saját blogod, akkor linkeld be nekünk, mi pedig belenézünk.
  • Küldd el chat-en (lehetőleg mindkettőnknek), hogy mi a blogger felhasználó neved és miután ellenőrizzük, hogy írtál-e kommentet küldj el egy sztorit, amit mi alaposan kielemezve elolvasunk. 
  • Saját magad válaszd ki, hogy sima *ke*, vagy 18+os, és mielőtt a sztorit küldöd írd le, hogy milyen sztorival készültél!
  • Reménykedj, hogy a szerencse a te oldaladra áll!
A facebook linkek pedig, mint ígértem itt találhatóak. Jennii: https://www.facebook.com/olcshii.canibaal?fref=ts  (Jenníí Oláh)
xxSzikraa.♥* : https://www.facebook.com/szikraa.enii  (Studt Enii Enikő)
Reméljük fogtok páran jelentkezni! :D
Nos, akkor most indul a jelentkezés és addig tart, míg ki nem írjuk, hogy lezárva.
Szeretettel a fő írók; Jennii és xxSzikraa.♥*

2013. szeptember 26., csütörtök

Segítség!!!!!

Sziasztok! Egy kérdésem volna hozzátok. Véletlenül nincs itt valaki, aki szereti az Asking Alexandria-t, vagy ismer valakit, aki szereti? Lehetőleg lányokra gondolok, mert a fiúk nem igazán blogolvasgatósak. :) Majd a továbbiakat is elmondom, ha szükséges :) xx Orsa

Szóval itt az első és valószínűleg eddig egyetlen MAGYAR AA fanfic    katt  
Olvassátok, komizzatok, iratkozzatok fel meg minden, ami jól esik xx

2013. szeptember 24., kedd

M. Dóra: A zuhany alatt történt...(Louis) 18+

Alig, hogy csak felkeltem, elkezdődött a lázas készülődés, ugyanis ma érkezik haza a barátcsaládunk, vagy hogyan is szokás mondani. Ma este nálunk alszanak, mert a házukat felújítják és csak holnap délután környékén lesz kész. Ez a barátcsalád dolog annyiból áll, hogy én nagyon jóban vagyok a sráccal, Louis-al, az anyám az ő anyjával, apám az ő apjával és az öcsém a húgaival. Nagyjából egy hónapja nem találkoztunk, mert nyaralni voltak. Igazából már alig vártam, hogy viszont láthassam őket, főleg Louis-t. Nagyon helyes srác, csak sajnos van barátnője, aki egy igazi hárpia. Egyszer Louis feltett egy képet, amin arcon puszilom. A csaj kommentelt alá annyit, hogy: khm. Negyed óra múlva eltűnt a kép Louis albumából. Egyébként is utáljuk egymást azzal a csajjal. Na, mindegy. A tükröm előtt ácsorogtam és válogattam a ruháim közt, hogy mi lenne megfelelő az alkalomra. Végül a választásom egy pánt nélküli fehér felsőre és egy fekete sortra esett. A hajam természetes hullámokban omlott a vállamra, ahogy általában. Mikor anyu szólt, hogy megérkeztek, menet közben ugrottam bele a kedvenc balerina cipőmbe. Szaladtam ki az ajtón, megölelgettem a szüleit, a húgait, majd szó szerint a nyakába ugrottam.
- Hiányoztál, Tommo!- suttogtam, karjaimmal átölelve a nyakát. Mielőtt bármit mondhatott volna, megláttam a kocsiban ücsörgő barátnőjét. Ez enyhén letörte a szarvaimat. Elengedtem és egy lépést hátráltam is, mielőtt még Szörnyella kiugrik a kocsiból és kitépi a hajam. 
- Eljössz velem? Hazadobom az asszonyt.- nevetett. Keserűen mosolyogtam és bólintottam. Kinyitottam a hátsó ajtót és beszálltam.
- Hogy te mennyire nem hiányoztál.- vigyorgott rám gúnyosan az anyósülésről. 
- Az érzés kölcsönös.- dünnyögtem.
- Lányok, elég legyen!- rivallt ránk Louis. Elhiszem, hogy idegesítőek vagyunk amikor ennyire szimpatizálunk egymással. Megálltunk a csaj háza előtt, Louis kiszállt vele, de a lehúzott ablakon át hallottam a beszélgetést. Azt akarta, hogy Louis vele töltse az éjszakát. De ő visszautasította és otthagyta a csajt az ajtóban. Visszasétált a kocsihoz, én pedig előre másztam az anyósülésre. Mintha Louis vetett volna egy röpke pillantást a fenekemre, miközben másztam. De lehet, csak képzelődtem. Az út szokatlanul szótlanul telt. Általában be nem áll a szánk, mikor együtt vagyunk. Most még is mindketten hallgattunk.
- És, milyen volt a nyaralás?- tettem fel egy sablonkérdést.
- Elment egynek, de hiányoztál nagyon.- mosolygott rám, miközben leállította a motort. Ez eléggé megmelengette a szívemet. Befelé menet átkarolta a vállamat. Leültünk az asztalhoz és vacsi után beszélgettünk kicsit, majd elvonultam a szobámba. Nem sokkal később valaki kopogtatott az ajtón. Louis dugta be a fejét. 
- Bejöhetek?- érdeklődött. 
- Persze, gyere nyugodtan.- mosolyogtam rá. Elterült az ágyamon, majd kis hezitálással fejét a hasamra tette. Hajával kezdtem játszani, miközben halkan beszélgettünk. Lágy hangja zene volt füleimnek. Feltérdelt és lábaim közé helyezkedett. Fölém hajolt és ajkába harapva nézte a számat. Úristen, most meg fog csókolni? Akarom ezt a csókot, de van barátnője. A gondolatmenetem abbamaradt, mikor puha ajkai az enyémekhez értek.  Elvesztettem az önkontrollomat és visszacsókoltam. Vadul téptük egymás ajkait. 
- Louis, ez nem helyes...- nyögtem ki nehezen. 
- Kit érdekel?- nézett rám egy pillanatra mosolyogva. Ha őt nem, akkor engem sem. Pillanatokon belül a pólója a földön landolt. Kidolgozott felsőtestét bámulva beharaptam az ajkamat. Miért kell ennyire rohadt szexinek lennie? Ajkait nyakamra tapasztotta és finoman szívni kezdte. Éreztem, hogy már ettől nedvesedek. Egyik kezével támaszkodott, másikkal pedig a combomat simogatta. Néhány kéjes sóhaj csúszott ki a számon, amikor kicsit meghúzta a bőrt. Ebben a pillanatban belépett az öcsém. A vér is megfagyott bennünk és ilyen hirtelen helyzetet sem tudtunk változtatni. 
- Na ezt magyarázzátok meg, de gyorsan!- mondta, majd becsukta az ajtót. Igazából én sem tudom a magyarázatot. 
- Figyelj, 14 éves vagy, tudod, milyen ha két ember szereti egymást...- kezdte Louis, mire kikerekedett a szemem. Ezt ő is észrevehette.
- Persze, hogy tudom. Nyugi, nem mondom el senkinek.- mosolygott.- Amúgy összeilletek.- ezzel kiment az ajtón és becsukta maga mögött. Louis visszacsúsztatta a kezét a combomra.
- Hol is tartottunk?- kérdezte egy perverz vigyor keretében. Lassan kezdtem puszilgatni a nyakát.
- Mi, Az, Előbb, Ott, Tartottunk, Hogy, megyek fürdeni.- nevettem el magam és kibújtam alóla. Elkapta a kezem és visszarántott.
- Nem-nem kicsim. Ott tartottunk, hogy MI megyünk fürdeni.- javított ki. A felhevült állapotomnak, na meg a Louis iránti érzelmeimnek köszönhetően nem volt kedvem tiltakozni. Besétáltunk a fürdőmbe, majd magunkra zártuk az ajtót. Ahogy megfordultam, a hátam az ajtónak csapódott, Louis ujjai a hajamba fűzve, nyelve pedig az én számba került. Vad csókcsatába kezdtünk, a ruháink folyamatosan kerültek le rólunk, közben igyekeztünk felfedezni minden újonnan felszabadult területet egymás testén. Ajkaimat nyakára tapasztottam és jól látható helyen erősen szívni kezdtem. Keze a derekamról lejjebb vándorolt és mutatóujjait a bugyim szélébe akasztotta. Körmeim végigszaladtak fedetlen mellkasán, mire egy férfias morgás csúszott ki a száján.
- Nem akarok várni tovább, csináljuk itt!- parancsolta.
- Itt? Az ajtónál?- értetlenkedtem.
- Nem, mondjuk a zuhanyzóban.- vetette fel. Az ötlet igazán tetszett. Csak volt még egy-egy ruhadarab, ami feleslegesnek bizonyult. Azoktól hamar megszabadultunk és beálltunk a zuhanykabinba. A kellemes hőmérsékletű víz végigfolyt a testünkön, miközben csókokkal borítottuk be egymás testét. Vizes hajába túrtam, mikor melleimnek szentelte figyelmét. Megmarkoltam azt a pár tincset, ami az ujjaim között volt, mikor ajkai közé vette egyik mellbimbómat. Felnyögtem, amikor forró nyelve is beszállt a játékba. Éreztem nedvemet lefolyni a combomon a vízzel keveredve. Az intenzív élvezettől remegő kezeimmel megfogtam kemény férfiasságát és lassan kezdtem mozgatni rajta a kezem. Meglepődöttségében szitkozódott. Állítása szerint régen kényeztették ilyen módon. Gyorsuló légvételévvel együtt én is gyorsítottam a tempón. Arcát nyakam hajlatába temette és már-már fájdalmasan harapdálta a puha bőrömet. Hirtelen megfogta a csuklómat és elhúzta lüktető farka közeléből.
- Fordulj meg, tenyereket az üvegre!- suttogta erélyesen a fülembe. Tettem ami kért. Sejtettem, mit szeretne, így kicsit megemeltem a csípőmet. Belém vezette magát hátulról és lassan mozogni kezdett. Halk hangok csúsztak ki a számból, miközben végezte a dolgát. Kezeit melleimre csúsztatta és finoman csipkedte a mellbimbóimat, ezzel fokozva az élvezetet. Tenyerem csúszott lejjebb és lejjebb az üvegen. Éreztem, hogy egyre közelebb vagyok, a nyögéseim is hangosodtak, ezért Louis egyik kezével befogta a számat, nehogy valaki meghallja. Louis is sóhajtozott, nem is annyira halkan, egy-egy szitkozódás is elhagyta tökéletes ajkait. És akkor, ott végem volt. Egy hangos nyögéssel elélveztem. Valószínűleg Louis is közel járt, mert mikor éppen csak megéreztem rángatózni a műszert magamban, kicsúszott belőlem. Kétszer-háromszor végighúzta a kezét magán, majd egy morgás-szerű hang kíséretében elment. Szembefordultam vele és megcsókoltam. Befejeztük a zuhanyt, majd megszárítkoztunk, felöltöztünk és visszamentünk a szobámba. Az ágyon összebújva feküdtünk, néha elcsattant egy-egy csók.
- Ugye itt maradsz éjszakára nálam?- érdeklődtem.
- Persze, hogy itt maradok. Egy ilyen eset után nem akarok a vendégszobátokban aludni- mosolygott, majd nyomott egy puszit a homlokomra. Nemsokkal később el is aludtunk mindketten. Reggel mikor felébredtem, Louis már ébren volt, de megvárta, még felkelek.
- Jó reggelt!- mosolyogtam rá kómásan. Válaszul csak nyomott egy csókot az ajkamra. Elindultunk a konyhába reggelizni. Lent ült már mindenki. A társaság nagy része meglepetten bámult minket, egyetlen személy kivéve. Az öcsém csak vigyorgott. Ő tudja a történet nagy részét. Nem értettem mire volt a többiek nagy csodálkozása. Jó, Louis átkarolt, oké, de ez mindig így van, az esetek 90%-ában. De akkor leesett. Biztos a kiszívott nyakunkat nézték.
- Louis, öhm. A nyakad...- dadogott kínosan mutogatva fia nyakára Johannah. Sehogy sem tudta kibökni, amit akart.- Tudod mit? Inkább magyarázd el.- adta meg magát.
- Szerelmes vagyok.- jelentette be.
- Igen, ezt tudtuk eddig is, hisz ismerjük a barátnődet. De nála voltál éjszaka, vagy...?- folytatta a kihallgatósdit anyu.
- Nem, én (T/N)-t szeretem!- jelentette be, majd megcsókolt. A meglepődöttségtől Johannah kezéből kiesett a pohár.
- Na végre!- mondta vidáman, majd odalépett hozzám és megölelt.- Üdv a családban, drágám!- mosolygott rám. Reggeli után Louis kidobta a barátnőjét és hivatalosan is összejöttünk. Úgy látszik, az álmok tényleg teljesülhetnek.

Remélem tetszett!:) Orsa xx
Ja és bocsi, ha lapos lett, csak a lényeget már betegen írtam meg és amiatt lehet, hogy nem olyan, amilyennek lennie kéne!:)

2013. szeptember 8., vasárnap

Kmett Fanninak.: Borospince. (Zayn) 18+

Zaynel úgy döntöttünk, ma délután grill partit tartunk, ami nagyon is jól sült el. Nem égettük oda húst, a saláták is megfelelően sósak voltak. Miután megmártóztam a medencében, megkívántam egy kis italt is, így lementem a borospincébe. A kellemes hideg levegő megcsap és boldogan mosolygok, miközben egy üveg, édes bor kibontásával próbálkozom.
- Hagyd csak, kicsim, majd én!- szól Zayn a lépcső tetejéről, majd gyorsan szedve a fokokat, leér mellém és könnyedén kihúzva a parafa dugót kiönti a vörös folyadékot két pohárba. Leül a lent lévő poros kanapéra és int, huppanjak le rá. Bólintok és apró puszit nyomva szájára, teszem amit kér. Jó nagyot hörpintek a poharamból és hátra adom barátomnak az övét, aki, szintén iszik belőle sokkal többet, mint én. Bár tudom, tapasztalt, őt ez, az adag meg se mozgatja!
- Köszönöm, hogy elpakoltál!- dőlök hátra és nedves testem, az ő csupasz mellkasát érinti. Ő teljesen száraz (volt) ugyanis amíg én megmártóztam a medencében, ő elpakolta az ételeket és a piszkos edényeket a mosogatóba helyezte.
- Nincs mit - leheli fülembe. A bekapcsolt zenére hullámzok csípőmmel, ami miatt halkan felnyög. Tenyereit előre vezeti, és bele markol melleimbe. Szemeim fenn akadnak, de csak pár másodpercig, majd tovább dörgölöm magam, ő pedig erősebben tartja kebleimet.
- Imádom- durmolja. Férfiassága növekedni kezd alattam én pedig kikötöm a melltartóm, s eldobom. Lágyan köröz ujjaival a bimbóm körül, végül csavar rajtuk párat, amitől felugrom. Nem csak a fájdalom, hanem a vágy is átjárja testemet, ezt a kettős érzést pedig mocskosul élvezem! Ajkai felfedező útra indulnak a nyakamon, lágy puszikkal kényeztet, nagy tenyerével továbbra is melleimet kényezteti. Érzem, hogy nőiességemnél nedvesedni kezdek, így tudom, cselekednem kell. Lemásznék róla, de szája most kulcscsontom alá merészkednek, nekem pedig hátra bukik a fejem.
- Egyszerűen gyönyörű vagy! Csupán a tudattól is égnek állok, ha csak a meztelen testedre gondolok! - tudja, ha mocskosul erotikusan beszél hozzám, végem van! Most már hangosabban nyögdécselek, ujjaimmal kapaszkodót keresek, amit vállaiban találok. Puha ajkai közé veszi egyik bimbómat és szívni kezdi, amitől csípőmmel előre lökök, ő pedig belemarkol a fenekembe. Továbbra is szívva kebleimet, feljebb emeli derekamat, ujjaival szétköti a bugyim pántját, és messzire eldobja. Csupán a melleim kényeztetésétől majdnem elmegyek, de mikor feldugja egy ujját, lemászok róla.
- Valamit rosszul csináltam? - kérdezi rögtön, de én elmosolyodom és a poros padlóra térdelek. Apró kezemet felfuttatom combján, majd lerántom a nadrágját.
- Rossz fiú voltál, túlságosan felizgattál - közel hajolva suttogom fülébe. Testén végig fut a hideg, és éhesen kap ajkaim után. Nyelveink küzdenek egymás ellen, szinte faljuk egymást. Melleim dörzsölik péniszét, amitől nyögések hagyják el száját. Elválok tőle, feje rögtön hátra csuklik, mert hasát csókolgatom. Imádom a kockás, kidolgozott pocikat, nem tehetek róla... Alhasánál végig zongorázok ujjaimmal, végül erősen megragadom a farkát.
- Jézusom - motyogja és hajamba túr, ahogy óvatosan beveszem a számba. Nyelvemmel köröket rajzolok tetejére, majd megpróbálok belőle sokat bevenni, de nem sikerül. Hiába, nem mindenki születik mély torok királynőnek. Zayn észreveszi, hogy ez rosszul esik nekem, ezért összekulcsolja a kezeinket, s fülemhez hajol.
- Nincs semmi baj, kicsim. Én nagyon szeretlek!- tekintetem összetalálkozik az övével, de most csak arra tudok gondolni, mennyire is szerencsés vagyok!
- Én is!- mosolygok és tovább kényeztetem, amennyire csak tudom. Féltem nem fogom majd annyira felizgatni, de a nyögéseiből következtetve, sikerült!
- Kérlek, most hagy jöjjek én!- fogja nagy tenyereibe apró arcomat, s felhúz magára.
- Nem lenne jobb ezt fent folytatni?
- Képtelen vagyok innen mozdulni, sajnálom...
- Remélem a derekad azért nem fáj - kacsintok, bár tényleg szeretném, ha semmije se fájna! Magával szembe fektet, csípőmet közel húzza arcához, szinte már eltűnik a feje. Orrával megböki csiklómat, amire apró remegéssel válaszolok. Nyelve kikandikál szájából, s megkezdi kínzásomat. Jobb kezén az ujjai combomat és fenekemet markolják, de a másikkal bejáratomat tágítja. Hajába túrok, az eszeveszett vágytól magamhoz húzom, végül az orgazmus közeledtével behatol 4 ujjával. Ha nem fogna annyira erősen, felugrottam volna. Ehelyett nyöszörögni kezdek a keserédes fájdalomtól.
- Türelem, édes! Mindjárt elmúlik, de muszáj kitágítani, elég régen voltunk már együtt...- suttogja, s lassan mozgatni kezdi kezét. Percekkel később csípőmmel akaratlanul is előre lökök, s abban a pillanatban elélvezek. Bár már elértem az orgazmusom, Zayn tovább nyal, csak ujjaival inkább mellemet gyötri. Mikor, érzem, már nem bírom, szörnyen akarom, megfordulok, megfogom péniszét, s amilyen óvatosan csak tudok magamba vezetem. Körzök rajta, előre- hátra mozgok, csak később kezdek el fel és le emelkedni.
- Gyorsabban, baba!- morog fel, méltányolva az elég lassú tempómat. Megrázom a fejemet, és még lassabbra veszem, ugyan is fáj... Csak sajnos, vele ezt képtelen vagyok közölni, ezért fenekembe markol, és erősen kezd mozgatni előre, hátra.
- Ne,- nyöszörgöm. Kezeimmel eltakarom arcomat csípőmet feljebb emelem, hátha tudok szabadulni.
- Kérlek Zayn, nagyon fáj,- kiáltom. Az eddigieknél erősebben döf belém, s érzem ahogy elélvez. Most már hangosan zokogok, ahogy elereszt, rohanni kezdek felfelé. A szívem dobogásától, nem hallok semmit, látni is csak homályosan látok. Befutok a házba, fel a lépcsőn, a legközelebbi vendégszobába. Nem értem. Zayn sose volt erőszakos, még, ha kértem akkor se! Sose féltem még tőle, de most rettegek. Be lenne szívva? Nem, sose tenné! Berúgva se, azt éreztem volna. Remegve magamra húzom a takarót, kispárnát a fejemre rakom, s zokogva elalszom.
 
***

Reggel vörös szemekkel, duzzadt szájjal ébredtem. A kispárnát szorongatva kezeimmel indulok meg a nappaliba. Zayn a kanapén fekszik, mellette lavór, kancsó víz és egy fél kenyér. Teste megremeg, magzat pózban szundikál. Arca vörös és megviselt. Tenyeremet homlokára vezetem, ami tűz forró.
- (T/N)...- motyogja nevemet.
- Mi történt Zayn?- kérdem hangosan, hogy felébredjen.
- Liam egyik ismerőse, aki itt volt, drogot rakott az italainkba...- felül a kanapén, hajába túr és a poharából iszik egy kortyot.
- Emlékszel valamire...a tegnap estéről?- makogom.
- A kanapén csókolóztunk, majd elájulok, aztán hajnalban itt ébredek, azóta,- pillant órájára- kb. két órát aludtam.
Szám elé teszem kezemet, pityeregve megrázom fejemet és leülök mellé. Szorosan magához húz, arcát nyakamba temeti, és halkan szuszog.
- Mit tettem?- kérdi remegve a választól. Nem szokásom hazudni, hogy semmi, ezért elmondok mindent, elejétől, a végéig.
- Tesztek feljelentést?- hadarom el a végére. Távolabb húzódik, fürkészni kezd, végül lehajtja a fejét, de így is látom, hogy egy könnycsepp kicsordul.
- Én, annyira sajnálom! Sose akarnálak bántani, nagyon szeretlek! Egy szemét disznó vagyok- ócsárolja magát, és a mellette lévő kis asztalra ver.
- Bedrogoztak, Zayn! Bevallom reggel úgy voltam, összepakolok és helló, de most, hogy tudom az igazságot...- megrázom a fejem, nem hagyom el!
- De bántottalak! Kérlek, hagyj magamra! Tudom, most ezt mondod, de sose fogsz már bennem bízni, ott fog kattogni a fejednél ez, az emlék!
- Nem, mert szeretlek, és elfelejtem, megpróbálom! Csak, ne taszíts el, rendben?- ismerem annyira, hogy tudjam mit tenne ezek után. Apró bólintással jelzi, megértette amit kértem, s próbálja betartani.
-Komolyan képes lennél velem maradni ezek után? - kérdezte halkan és arcát közelebb hozta az enyémhez. 
-Persze. Nekem vagy teremtve. Tehetsz bármit (na jó, ez túlzás), de neked nagyon sok mindent elviselek. És ez... igazán semmi volt ahhoz képest, amit más emberek csinálnak a barátnőjükkel. Csakhogy, neked még indokod is volt rá, hiszen az a hülye gyerek bedrogozott téged. Innentől pedig nincs okom túlságos haragtartásra. Hisz' szeretlek - mondtam hallos komolysággal é azt a kis helyet is amit ajkaink között volt áthidaltam és megcsókoltam. Hosszas csókolózással elkezdődött az életünk újabb szakasza. Egy újabb bizalom szakasza. Azt hiszem...
Remélem tetszett Fannikám! ♥
xxSzikraa.♥*

Ezt teszi a hiányod... (Niall) 18+

A barátom Niall Horan. Igen, az a Niall Horan, aki a világhírű fiúbanda, a One Direction tagja.
Niall éppen ma ér haza a 2014-es turnéjukról. Borzasztóan hiányzik már, hiszen hónapok óta csak telefonon és interneten keresztül tudunk kommunikálni.
Én otthon fel-le rohangáltam a lakásban. Izgalmamban kezem-lábam remegett.
A hajamat leengedtem, és hagytam szabadon lógni a derekamig, mert tudtam, hogy Niall imádja, amikor ki van engedve. Megcsörrent a mobilom, én pedig vigyorogva vettem fel.
-Beengednél szerelmem, mielőtt megfagyok itt kint? - hallottam meg Niall kellemes hangját. Hát igen, kint már meglehetősen csípős volt az idő.
Izgalmamban felvisítottam és sprinteltem ajtót nyitni.
-Niaaaaall!!! - sikítottam, amikor kinyitottam az ajtót és megláttam Mr.Perfect-et.
-Jesszus, kicsim olyan vagy, mint egy őrült rajongó - ölelt meg nevetve.
-Bocsi, de annyira hiányoztál - motyogtam a nyakába és mélyen beszívtam a nyakából áradó férfias illatot. - Édes Istenem, hogy hiányzott már nekem ez!
-Te is Gyönyörűm - súgta és megcsókolt.
Ohh, egek! Nincs is ennél jobb. Ha tehetném, az időm nagy részét azzal tölteném, hogy Niallel csókolózom. De sajnos ez a lehetőség nem mindig adatik meg.
Abból az egyetlen ártalmatlan csókból vad smárolás kerekedett, és mire észbe kaptam már az ágyon voltunk és egymást szabadítottuk meg a ruháktól.
Én csókokat hagyva Niall testének minden szegletén lejjebb haladtam egyre jobban feszülő fekete Calvin Klein boxeréhez.
Végigsimítottam rajta kezemmel, ami Niallből egy mély sóhajt vonzott elő.
-Ne szórakozz már! Hónapokig nem voltam így nő közelében, szóval ideje lenne valamit lépned! - morogta szigorúan.
Lehúztam a zavaró anyagot és felkúsztam Niallhez. Most nem volt kedvem ahhoz, hogy egymással szórakozzunk.
-Magamban akarlak érezni - súgtam neki csábítóan.
-Hát, akkor hajrá! - zihálta a fülembe.
Én megfogtam ágaskodó szerszámát és magamba vezettem. Lassan ültem rá. A szemeimet lehunytam és élveztem, ahogy teljes mérete belém csúszik. Egy nyögés szaladt ki a számon, amikor tövig bennem volt.
Elkezdtem Niallen mozogni. Csípőmmel köröztem, néha előre-hátra mozogtam, időnként pedig fel és le.
Niall kezeit a csípőmre tette és szemeit lehunyva halkakat nyögve élvezte, amit csinálok.
Mindkettőnk légzése gyorssá vált én pedig már kezdtem fáradni. Lehajoltam Niallhez egy csókért , majd mikor már mellkasán támaszkodva próbáltam erőt nyerni a következő mozdulatokhoz megragadott, maga alá gördített és ő folytatta a mozgást.
Egyből eszeveszett gyorsasággal mozgott bennem, én pedig minden alkalommal ahogy teljesen belém ért, nem bírtam visszafogni a torkomból feltörni kívánó kisebb sikolyokat.
Mikor körözni kezdett bennem sokkal hangosabb nyögések szakadtak ki belőlem. Egyik kezemmel Niall kezét fogtam, másikkal pedig mellettem támaszkodó karjának bicepszét karmoltam.
Éreztem, hogy közeledem ahhoz a bizonyos ponthoz, ahol szinte a mennyekben érzem magam.
-Niall - nyögtem a vállába.
Ő csak morgott egyet és még nagyobb erővel folytatta tovább a tolásokat.
Végül már nem bírtam és egy kisebb nagyobb sikoly kíséretében, körmeimet Niall puha bőrébe mélyesztve elélveztem. Még két-három lökés után éreztem, hogy Niall forró örömnedve a testembe került, ami csak még élvezetesebbé tette a pillanatot.
Hangosan zihálva egymás mellé feküdtünk és Niall szorosan átölelve tartott engem, hajam pedig belelógott az arcába. Mikor ki akartam onnan söpörni, Niall megállított.
-Hagyd! Annyira hiányzott ez az illat - hunyta be a szemét és mélyen beszívta a hajam málna, banán és vanília illatát.
-Nagyon hiányoztál Niall. Remélem soha többet nem mész el ilyen hosszú időre - fúrtam a fejemet a mellkasába.
-Nem fogok. Legalábbis nem nélküled - mosolygott, majd megcsókolt. - Nagyon, nagyon szeretlek. Te vagy az életem - suttogta.
-Én is szeretlek. És te is ugyan annyira az életem vagy - mosolyodtam el és még egy apró csók után mély álomba merültünk.
És nagyon boldog voltam. Boldog voltam, mert végre nem egyedül aludtam el ebben a hatalmas ágyban és itt volt mellettem az a férfi, aki a világot jelentette nekem. Itt volt és a karjaiban tartott. Ennél jobb dolog nekem már nem is kell. Csak Ő.

Remélem tetszett! :3 
xxSzikraa.♥*

Visszatérünk & Újítások.

Sziasztok!

Mint látjátok szinte alig kerülnek fel sztorik. Ennek több oka is van, amiket most nem szeretnénk leírni.
Egy a lényeg: visszatérünk! Ismét hozni fogjuk nektek a sztorikat. Nem ígérünk semmit, hogy hetente mennyit tudunk hozni. Ahogy időnk engedi írunk nektek!

A nagy visszatérés alkalmából van néhány új dolog.
Az egyik, hogy az összes eddigi kérést, amit még nem írtunk meg törlünk. Tehát, akik e-mailt küldtek vagy fent voltak a listán eltűnnek. Lenullázzuk magunkat, hogy teljesen tiszta lappal induljunk.
Senki ne ijedjen meg továbbra is lehet kérni de!, ha összegyűlik 10 kérés akkor zárolunk. Ami azt jelenti, hogy míg az a 10 sztori meg nem íródik addig nem lehet kérni. Ha valaki mégis kér, akkor az figyelmen kívül lesz hagyva.
Továbbra is e-mailben lehet kérni sztorikat, viszont a címünk MEGVÁLTOZOTT!
Mostantól a 1dsztorik@gmail.com - on kérhettek történeteket!

Illetve a másik dolog, hogy az írók közt lesz egy kis újítás de ezt majd a későbbiekben meg tudjátok.

Egyenlőre ennyi. Hamarosan jönnek a sztorik!


Írók.

2013. szeptember 4., szerda

Lucie-nak.: Ne hagyj el, kérlek! (Liam) 18+

Liam és én már jó ideje együtt vagyunk, de újabban  kezdem azt érezni, hogy kezdünk elhidegülni egymástól. Én még mindig nagyon szeretem, de valahogy... nem is tudom...
Hát kezdjük az elejétől.
Egyik délután, mikor Liam otthon volt leültünk beszélgetni..
-Liam, miért van az, hogy... hogy már nem vagyunk egymással olyanok, mint rég? - kérdeztem és nehezemre esett kimondani ezt az egy mondatot.
-[T/N], nagyon hosszú ideje vagyunk már együtt. És... most jó is, hogy ezt szóba hoztad, mert... egy ideje úgy döntöttem, hogy el akarlak hagyni. Szeretlek, nehogy félre értsd, de úgy érzem magam, mint valami... nem is tudom... sokszor hallom vissza, hogy váltanom kéne. És elgondolkoztam ezen és igaz. Tényleg tovább kell lépnem. Le kell zárnom az életemben ezt a fejezetet. Sajnálom - nyomott egy pici csókot az ajkamra és felment az emeletre.
Én szinte sokkot kaptam. Mozdulni sem tudtam és levegőt is nehezen kaptam. Magam elé meredtem és próbáltam nem sírni. Mélyeket lélegeztem és remegés járta át a testem.
Hallottam a bejárati ajtó nyílását. Felálltam és amilyen gyorsan csak tudtam rohantam Liamhez.
Ő gyors lépteim hallatán megállt és vissza fordult.
Én erősen megöleltem, amit oda értem hozzá.
A könnyeim előjöttek és hangos zokogás tört elő a torkomból. Éreztem, ahogy Liam megpróbál eltolni magától a csípőmnél fogva, de gyenge próbálkozása kudarcba fulladt. Aztán vaskos karjai viszonozták az ölelésemet.
-Kérlek Liam! Ne hagyj el kérlek, kérlek, kérlek! Bármit megteszek, csak ne hagyj el! Könyörgöm - zokogtam a vállába.
Liam arca egy pillanatra elhúzódott, majd közvetlen közel volt ajka az enyémhez, szemei félig csukva voltak.
-Mi mást tehetnék? - kérdezte halkan, miközben telt ajkai az enyémet súrolták.
-Maradj velem! - néztem fel rá könnyes szemekkel.
Kemény, de sajnálkozó pillantása egy másodperc alatt vált gyengéddé és szeretetteljessé.
Ez után már csak annyit éreztem, hogy ajkai az enyémen voltak.
Beljebb tolt a házban, lábával maga mögött erősen berúgva az ajtót.
A falnak nyomott, ajkai elváltak az enyémtől és a szemembe nézett.
-Nélküled nem bírom. Te vagy az életem. És tudom, ez most kicsit elcsépelt lesz, de belebetegednék, ha itt hagynál -  suttogtam lesütött szemmel.
-Szeretlek - emelte fel a fejem és újra megcsókolt.
Vad csókcsata közben Liam pólóját markoltam és igyekeztem leszedni róla. Mikor ez sikerült Liam elmosolyodott.
A szobánk fel kezdett tolni, majd mikor bent voltunk én löktem le őt az ágyra és ölébe helyezkedve csókoltam őt.
Liam szó szerint letépte rólam a felsőt. Nem értettem, honnan van ennyi erő benne, de lehetséges, hogy a túlzott szexhiány és tesztoszteron okozta.
Simogatások és csókok közepette vetkőztettük egymást a lehető leggyorsabban.
Liam maga alá gördített és ajkával lejjebb haladt testemen. 
A nyakamon talált egy pontot, amit kiválóan szívogathatott. Miután valószínűleg hatalmas vörös foltot szívott rá még lejjebb haladt ény duzzadt ajkai és forró nyelve a hasmon játszottak.
A pulzusom az egekbe szökött és a mellkasom egyre egyenletlenebbül mozgott fel és le.
Liam közben elért a középpontomig, amit bugyin keresztül kezdett el simogatni. Tevékenykedéseit egyelőre halk nyögésekkel és sóhajokkal kísértem.
-Kérlek ne szórakozzunk! Vágjunk bele a közepébe a dolgoknak! - nyögtem, mire Liam felkuncogott.
-De türelmetlen valaki - vigyorgott kajánol, amjd felkúszott hozzám és megcsókolt.
-Igen, türelmetlen vagyok, mert rohadtul régen csináltuk már és kurvára hiányzol - húztam ismét magamhoz az arcát és percekig csókcsatáztunk.
Aztán mikor elegem lett a hátára fordítottam Liamet és a csípőjére ültem. Kigomboltam és lehúztam róla a nadrágját, majd Liam ismét átvette az irányítást.
Fölém kerekedve csókolt, majd egy váratlan mozdulattal belém tolta magát. Én hangosat nyögtem ahogy minden négyzetcentiméteremet pontosan és hiánytalanul kitöltötte.
Felső fogsorom metsző fogait Liam vállába mélyesztettem, mert már annyira elszoktam rendkívüli méretétől, hogy a mostani együttlétünk egyelőre fájdalmasnak számított.
Liam türelmesen megvárta, hogy kissé enyhüljön a fájdalmam, amit pénisze okozott. Mikor már kevésbé volt fájdalmas az arckifejezésem Liam lassan kezdett mozogni bennem.
Minden egyes lökését apró nyögésekkel, vagy hangos sóhajokkal jutalmaztam. Liam szeme végig az enyémet pásztázta.
Egyre gyorsabb mozgással vitt engem és magát is közelebb a csúcshoz. Mellkasom egyenletlen, gyors mozgással emelkedett. Liam, hogy felerősítse bennem az élvezet édes, utánozhatatlan érzését, a nyakamat kezdte puszilgatni és szívogatni. Célját sikeresen elérte ugyanis egyre hangosabbakat nyögtem, és éreztem, hogy az alhasamban a feszítő érzés egyre erősebben fejti ki hatását.
-Hmmm.... Liam... - nyögtem a vállába.
Ő csak összekulcsolta egy kezünket és alsó ajkát beszívva csukott szemmel lökött egyre erősebbeket.
Két szemöldöke kötött rácocska keletkezett a nagy koncentrációtól. Erre elmosolyodtam és a kezemet a hajába csúsztattam. Adtam neki egy csókot, de már nem bírtam tovább és elmentem. Két tolással később Liam is belém ürítette magát.
Pihegve hajtotta a nyakam hajlatába a fejét én pedig adtam egy pici puszit a füle alatti puha bőrre.
-Nem hagylak el Történjék bármi, soha nem hagylak el - nézett a szemeimbe.
-Meg is ígérnéd? - kérdeztem játékosan.
-Az égre is megesküszöm, ha szeretnéd - Liam.
-Nem kell, hogy esküdözz. Tudod, hogy vakon megbízom benned - feleltem egyszerűen.
-Tudom. És nagyon nagyon szeretlek - csókolt meg.
-Én is Liam. Én is - erősítettem meg az amúgy is egyértelmű érzéseimet szavakkal is.
És ez egy nagyon jó este volt...

Remélem tetszett! xx
Sajnáljuk, hogy nem nagyon írunk új részeket, de mindenki nagyon elfoglalt. én most mentem 8-ba és már első héten iszonyatosan sok tanulnivalónk és házink van. Már jópár sztoriba belekezdtem és igyekszem őket befejezni! 
xxSzikraa.♥*